bootstrap builder

KOREN

The Singing Factory omvatte tot voor kort twee koren: Singfonia, een kinderkoor en Youforia, een jongerenkoor. Sinds kort kwam daar echter een nieuwe groep bij, zodat The Singing Factory nu drie kinder- en jongerenkoren omvat.

Singfonia

De jongste zangertjes en zangeressen kunnen terecht bij Singfonia, een koor voor zinggrage kinderen die in het eerste, tweede, derde of vierde leerjaar zitten. Singfonia zingt liedjes op kindermaat, en maakt daarmee mooie producties. Zo speelden ze al De Kleine Prins en Pas De Chat. In 2017 brachten ze een prachtige voorstelling, De Verwondering, in een regie van Koen Laukens.

De dirigent van Singfonia is Peter Deboi.

Melodia

Nieuw sinds dit jaar is de middengroep, Melodia, voor kinderen van het vijfde leerjaar tot het tweede middelbaar. Deze groep ontstond door het groot succes bij het kinderkoor en het jongerenkoor. Eind november brengen zij de musical Sigi & Julia.

De muzikale leiders van Melodia zijn Tinne De Groot en Ronny Plovie.

Youforia

Het jongerenkoor van The Singing Factory heet Youforia, en is toegankelijk voor jongeren van het derde middelbaar tot 25 jaar. Dit koor is gefocust op het brengen van musicalproducties waar het koor centraal staat. Zo brachten ze in 2016 rockmusical The Wave, die enthousiast onthaald werd door het publiek. In 2018 brengen ze een gloednieuwe musicalcreatie, gebaseerd op het verhaal van de Magdalena-meisjes.

De muzikale leiders van Youforia zijn Tinne De Groot en Ronny Plovie.

Wil je zelf meezingen? Stuur dan een mailtje naar tinne@singingfactory.be!